Na področju izdelave in montaže lesenih stopnic imamo deset letne izkušnje, za izdelavo stopnic pa uporabljamo najbolj kvalitetne lesove, kot so: jesen, bukev in hrast. Na željo stranke lahko za izdelavo stopnic uporabimo tudi ostale domače ali eksotične vrste lesa. Lesene stopnice izdelujemo izključno po naročilu, in sicer tako za individualne stranke kot tudi za podjetja. Izdelujemo vse vrste stopnic oz. stopnišč, od enostavnih ravnih do zahtevnih spiralnih stopnic. Izdelujemo tudi stopnice na betonsko podlago – obloga betona ter na železno konstrukcijo. Pri izdelavi spiralnih oziroma zavitih stopnic je potrebno veliko inovativnosti in ročnih spretnosti, tega pa nam ne manjka. Prav zaradi tega vam lahko izdelamo kvalitetne in estetske okrogle ali zavite stopnice.

Potek izdelave lesenih stopnic

 

Naša izdelava oziroma naročilo stopnic se prične s strokovnim svetovanjem ter točnimi izmerami na samem objektu, kjer se tudi določi obliko stopnic, ki pa je odvisna od samega prostora ki je na voljo ter želje stranke. Na željo stranke stopnice tudi zrišemo. Sledi izdelava stopnic v delavnici, ki se zaključi s površinsko obdelavo pri kateri uporabljamo kvalitetne lake, olja, lužila. Zadnja faza pa je kvalitetna in natančna montaža pri kateri pride do izraza dolgoletna praksa, ki jo imamo. Sami montaži kakor tudi izdelavi dajemo velik pomen, saj menimo da kvalitetna in natančna montaža da končno podobo stopnic.

Zakaj izbrati nas

 

Naše prednosti so: natančna in kvalitetna izdelava, hitra odzivnost, držimo se dogovorjenih rokov izdelave (kar je danes zelo pomembno), dolgoletne izkušnje, oblikovna dovršenost naših stopnic in ograj, korekten odnos do strank,…

Cenik

 

Cene stopnic so popolnoma odvisne od zahtevnosti in obsega projekta. Za vsak projekt je potrebno najprej vse izmeriti, se dogovoriti za material in šele nato lahko podamo točno ceno. Predlagamo da nam pošljete povpraševanje in dogovorili se bomo za sestanek in izmero.

Oglejte si celotno galerijo…

Oglejte si celotno galerijo…

Oglejte si celotno galerijo…

Oglejte si celotno galerijo…

Hitri kontakt

Matej Dolinar s.p.
Podgora 8
4224 Gorenja vas

Mobitel: 041 453 719
E-pošta: info@stopnicecestnk.si

 

vrata